Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veteránské předměty

22. 9. 2006
Vzhledem k tomu, že pro České veterány doposud není velká možnost získat nějaký upomínkový předmět na misi jinak, než si ho z mise dovézt, chceme si udělat alespoň nějaký přehled o tom o co by vlastně byl zájem a potom tuto informaci předkládat zájemcům o jejich výrobu. Jistě to nejeden z nás, zvláště po delší době od mise uvítá.

V anketě jsou jen běžné předměty, jaké je možné zakoupit na veteránských stránkách po světě. Má-li někdo nějaký jiný nápad, tak jej klidně napiště do komentáře.






Poznámka:
- hlasovat se dá vždy jen jednou za 10 minut ( tak je nastaven systém )
- klub okolo těchto stránek neplánuje založit firmu na výrobu podobných předmětů, ale rádi poskytneme tyto podklady tomu, kdo konečně pro České veterány tyto věci začne vyrábět

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

prsten

(Ladislav , 9. 1. 2016 9:51)

Přikláním se k prstenu" veterán" je nějaká možnost jej získat

Re: prsten

(martin, 9. 1. 2016 9:56)

http://www.clubrings.eu/

památeční předměty

(Jiří, 1. 11. 2011 21:12)

Myslím že není potřeba zakládat firmu na výrobu techto předmětů. Stačí udělat grafický námět a dát to jako zakázku jakékoliv reklamní společnosti a ta nám toto vyrobí, jde jenom o to kolik by měly jednotlivé předměty stát a kolik jsme do toho ochotni investovat. Koukám že největší zájem by byl o prsten, tričko, čepici a odznak. Tak udělejme ankutu, kolik je kdo ochotný do toho investovat a pak oslovit nějakou reklamku ať se nám to nějak pohne.

Re: památeční předměty

(Martin, 2. 11. 2011 4:33)

SOuhlas, potíž u předmětů se znakem mise a hromadnou (oficiální) výrobou je ale v autorských právech na znak mise (třeba SFOR apod.), to jaksi "hromadně" a "oficiálně" nejde. Proto ta firma, která to právně zastřeší. Jednotlivé triko (např.) se znakem rotace (např. logistický velbloud) si myslím, že vskutku není potíž.
Jinak také pravda, jamile se sejde, řekněme 30 požadavků, není problém si nechat vyrobit velmi kvalitní triko s vyšívaným logem, náš spolek to tak již v minulosti udělal a spokojenost veliká.