Jdi na obsah Jdi na menu
 


Spolek děkuje Mgr. M. Hupkové a kronikářce R. Uhrové

15. 6. 2009
Spolek děkuje Mgr. M. Hupkové a kronikářce R. Uhrové


Před pár měsíci jsem e-mailem dostal několik fotografií. Zachycovaly jednak vojenský letoun MiG-19S a pomník Rudoarmějcům v Horním Němčí, okr. Uherské Hradiště. Ochotně mi je poslala Mgr. Martina Hupková z Přírodovědecké fakulty katedry sociální geografie a regionálního rozvoje Univerzity Karlovy v Praze. Připojila ještě tuto pochvalu:
„Vaše webové stránky jsou velmi přehledně a uživatelsky vhodně udělané, oceňuji kategorizaci objektů dle správního členění a zároveň jejich vyhledávání přes mapovou aplikaci.“
Protože mi však chyběly nějaké další informace k zařazení na web, zadal jsem zkusmo 7.6.09 žádost o pomoc na obecních webových stránkách obce http://www.horninemci.cz/hqnb.php. Nečekal jsem, že se mi vůbec někdo ozve, takových žádostí o pomoc rozesílám měsíčně několik. Bohužel, většinou bezvýsledně.
Mile mě však překvapilo, když mi přesně za týden došlo několik fotografií těchto objektů, navíc doplněný fotografiemi dalšího pomníku Obětem II. sv. války. Ke všem byla připojena stručná informace. Vše mi rychle a ochotně poskytla kronikářka obce p. Radka Uhrová.
Oběma milým přispěvatelkám děkuji jménem Spolku pro vojenská pietní místa o.s.
Vladimír Štrupl, místopředseda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář