Jdi na obsah Jdi na menu
 


54. setkání účastníků projektu

29. 1. 2011

                                           Zápis z 54. setkání účastníků projektu

konaného dne 26. ledna v Praze, v restauraci U Bronců
účast: Aleš, Jirka, Standa, Martin, Jirka, Vladimír a Vojta

program:
1) Aleš informoval o zájemcích o nová spolková trika a mikiny. Je potřeba sestavit úplný seznam požadavků a proto se u Aleše musí shromáždit všechny naše požadavky, proto neváhejme a napišme si co vlastně přesně chceme. Aleš z výsledku udělá finální tabulku.


2) Standa probral finanční a byrokratické možnosti při příjmu finančních darů.


3) Standa má stále k dispozici 5 ks triček z poslední série v pískové barvě.


4) Vojta nás informoval na stále postupujících pracích na 3. fázi. Doména je již převedená (letos se zaplatí přes Vojtu ze spolkových peněz). Standa převede na doplacení prací na 3F ze spolkových peněz.


5) Ve finančnictví nás Standa seznámil s tím, že kasa za 2010 je sečtená, výsledek nám pak poskytne k nahlédnutí, pravděpodobně cestou webu.


6) Jelikož přinejmenším v jednom případě došlo k dlouhému a krajně nemilému prodlení při informování nového člena o tom, že byl přijat do spolku, bude Standa nyní operativněji reagovat a členy promptně uvědomovat. Zmíněnému členovi vše dovysvětlí a uvědomí ho o našich akcích.


7) Následoval delší blok Vojty o dalších plánech s 3F. Stručně se dá říci, že je vyřešeno zařazování obcí dle administrativního členění (pochopitelně cestou platného UIR-ADR), přikládání fotografií, systému archivování originálních fotografií (původní velikosti, na web se opět bude dávat foto resamplované), a další drobné věcičky. Čeká nás nyní odladění vzhledu webu 3F – netřeba se obávat, jedním z požadavků je, aby byl hezčí než stávající 1F. Už nyní je jasné, že se můžeme těšit např. na 2 lišty s menu apod.


8) Našli jsme další společný termín pro setkání – úterý 1. 3. U Bronců.


zapsal: Martin
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář