Jdi na obsah Jdi na menu
 


Geocaching event - Hrušky, 9.-11.9.2011

 

Minischůze spolku v Hruškách
 
Ve dnech 9.-11.9.2011 proběhlo v rámci Geocacherského eventu: Hrušky burčák 2, setkání členů spolku pro VPM. Účastnili se jej Feďo Vrábel, Petr Tichý a Jan Kincl.
 
Jmenovaní se v družném hovoru na kotlem guláše, který připravovali pro toto setkání, rozhovořili o problematice překlápění na nové stránky - ne každému je jasné jak postupovat. Nad lahví burčáku jsme uznali, že zpracované pomůcky pro vkladače jsou dostatečné, ale že je nutno upřesnit drobné detaily.
Poté Feďo Vrábel předvedl prezentaci o budoucím spolkovém minimuzeu v objektu ŘOP č.10 ( Bratislava, miestna časť Devínska Nová Ves, časť Devínske Jazero). V prostorech je již uklizeno , byla zadána výroba dveřních mříží. Probíhá shromáždování vnitřního vybavení, bedny, krabice a jiné artefakty navozující původní zařízení. Feďo má zpracovanou zajímavou prezentaci o okolí tohoto pevnostního prvku. Doufáme, že to přispěje k propagaci spolku i našich stránek.Je možno jej na požádání zaslat.
 
Poté jsme se dohodli že je škoda že nemůžeme přidávat vlastní VPMka, neboť nestíháme ani překlápět.
Na probíhajícím eventu byly představeny legionářské geocoiny a idea zakládání keší s tématikou VPM. Obé se setkalo s živým zájmem a ohlasem.
 
Petrovi děkujeme za tradiční podlužanskou pohostinnost, výborný burčák i víno a ubytování.
 
J. Kincl, P. Tichý, F. Vrábel
 

Náhledy fotografií ze složky Geocaching event - Hrušky, 9.-11.9.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář