Jdi na obsah Jdi na menu
 


ANKETY

27. 6. 2006

Co Vás na těchto stránkách nejvíce zajímá ?


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pořadí lokalit

(Martin, 1. 8. 2009 9:18)

Díky za dotaz, odpověď na něj sice je mimo jiné i zde (https://vets.estranky.cz/clanky/badatelna/faq) a i jinde se toto několikrát objevilo, ale tedy znovu. Tento web slouží ke SBĚRU dat, není to prezentace výsledná (na to je web moc ošklivý a nepřehledný). Pro lepší přehlednost mají některé okresy rozcestník (https://vets.estranky.cz/clanky/rozcestnik---okresy/pardubice---rozcestnik), ale drtivá většina ne.
Ani neplánujeme obce řadit abecedně (jediná vyjímka je Praha), postupně se naopak doplní ty rozcestníky. Do té doby se v jednotlivých okresech bude muset stále používat osvědčené CTRL+F.
díky za pochopení

Pořadí lokalit

(Petr Vacek, 1. 8. 2009 9:13)

Zdravím Vás. Nebylo by možné utřídit jednotlivé lokality v okresech podle abecedy? Např. prolistovat se Brnem-venkovem docela trvá a člověk si není jistý, jestli hledanou obec už nepřehlédl. Děkuji.

Pečky

(Martin, 7. 9. 2006 13:45)

Dobrý den, tyto stránky jsou postupně doplňovány, není to konečná prezentace. Takže časem dojde i na Pečky. Sice by název stránek mohl zavádět k tomu, že Kolínsko má hrát hlavní roli, ale není to tak. Náš tým je roztroušen po skoro celé ČR. Nicméně v Pečkách víme o 4 místech, ale zatím k nim nemáme fotografie. Na web se snažíme dávat až ucelenější informaci. Takže určitě časem budou.

pietní místa

(jindrich.leos@cz, 7. 9. 2006 13:31)

Jakto že nejsou v rubrice pietní místa pomníky v Pečkách .