Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nášivky IFOR

21. 1. 2006
IFOR

Obrazek



Obrazek



Obrazek


6.mechanizovaný prapor

Obrazek



Obrazek

rota velení

Obrazek


Obrazek

vlajka se státy učastnícími se mise IFOR

.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

IFOR

(Martin, 6. 4. 2007 15:54)

Ještě nějaké weby
( http://www.dtic.mil/bosnia/fs/fs006b.html )
( http://www.dtic.mil/bosnia/fs/multinat.html )

IFOR

(Martin, 6. 4. 2007 15:20)

Operace Joint Endeavour ( IFOR ) se účastnilo 15 zemí NATO ( Belgie, Dánsko, Francie, Itálie, Kanada, Lucembursko, Německo, Nizozemí, Norsko, Portugalsko, Řecko, Spojené státy americké, Španělsko, Turecko, Velká Británie ) a nelčenské země ( Česká republika, Estonsko, Finsko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Pákistán, Polsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Švédsko, Ukrajina ). Jinak řečeno, na té vlajce je více znaků států než se zapojilo do operace, ale v rámci prostoru se mohli pohybovat v jiných operacích OSN, OBSE apod. Nejedná se o oficiální vlajku, ale ukázkový suvenýr z PX.
O operaci IFOR info zde ( http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=3708 ) nebo ( http://www.nato.int/ifor/general/home.htm ), nebo ( http://www.natoaktual.cz/na_zpravy.asp?y=na_zpravy/mise_ifor.htm ).

vlajka

(jey, 6. 4. 2007 14:56)

potrebovala bych docela nutne vedet jestli na te vlajce jsou fakt vsechny staty, ktere se ucastnily mise IFOR. vsude jsem totiz nasla jenom kolem 30 zemi, ale treba kolumbii nebo argentinu, ktere jsou na te vlajce taky, to vubec nikde napsane nebylo... nebo jestli nevite o nejake strance, kde by byly vsechny ty zeme napsane, fakt jsem to nikde nemohla najit...

IFOR

(Martin, 22. 9. 2006 9:51)

Zdravím, je ze soukromé sbírky, takže pochybuji, že by se ho dotyčný vzdal. Zeptám se ho a případně to zde napíšu. Dle mých informací se chystá spuštění obchodu pro české veterány, kde by se mohl objevit ( nově vyrobený, asi bude záležet na zájmu ).

Ifor

(Snip, 21. 9. 2006 22:13)

Měl bych zájem o odznak IFOR-je to možné?